• Aanbevolen prijs € 18.95

verschijningsdatum 27/03/2019

56 pagina's

ISBN 978-94-6291-372-1

Taal: Nederlands

NUR 300

De vrouw van de schilder
Peter De Voecht
Trui Chielens
De Eenhoorn
Toevoegen aan iWish

Samenvatting

- Aangrijpende novelle met een onverwachte afloop - Magnifieke prenten die de onmacht van de personages weerspiegelen - Een koesterboek voor volwassenen Een pakkend verhaal over liefde en dementie. Een man en een vrouw zitten bij de dokter. De vrouw is teleurgesteld, haar man lijkt zo afwezig. Ze vraagt zich af of hij, die haar zo graag schilderde, haar nog wel ziet staan. Ze kijkt terug op hun leven en hun reizen. De vrouw wil de man terug uit de verhalen die ze vertelt. Maar waar is hij? En valt hij nog terug te halen?

Peter De Voecht

Biografie

Peter De Voecht (1982) doceert proza aan de SchrijversAcademie in Antwerpen en de Academie van Mortsel. Hij publiceerde proza en poëzie in verschillende literaire tijdschriften, waaronder Deus Ex Machina, Het Liegend Konijn, Extaze, Kluger Hans, Weirdo's en Gierik & NVT. In 2015 verscheen zijn debuutroman Slachtvlinders (uitgeverij In de Knipscheer); in 2017 verscheen zijn tweede boek, Dwarrelstad, een geïllustreerd kortverhaal voor volwassenen (uitgeverij De Eenhoorn, illustraties Erika Cotteleer). De vrouw van de schilder is zijn derde boek (uitgeverij De Eenhoorn; illustraties Trui Chielens). Hij schrijft en speelt ook theater.  

Trui Chielens

cargocollective.com

Biografie

Trui Chielens studeerde illustratie aan Sint-Lucas in Gent. Voor ze gebeten werd door de tekenmicrobe, was ze vooral bezig met muziek.